logo-website

 

 

 

home
wat is Kuljuru Keso
nieuws
workshops
filmpjes
word vriend(in)
ideeŽn delen
foto's
contact
links
jaarverslag

 

 

 

 

   workshops

 

 

Workshops

Stichting Kuljuru Keso verzorgt regelmatig workshops waarin iedereen kennis kan maken met de productiemethode om van zwerfplastic mooie bruikbare producten te maken. Maak hiervoor een afspraak. Dat kan via tel. 06-19578262.

Aangezien Kuljuru Keso diverse technieken kent, kan er in overleg ook een meerdaagse cursus georganiseerd worden. Ook de inhoud kan in overleg bepaald worden.
 
Kuljuru Keso is een mooi concept om ook kinderen bewust te maken van milieu en omgeving. Het doet een beroep  op de creatieve kant en tegelijkertijd worden van eenvoudige herkenbare materialen mooie nieuwe voorwerpen gemaakt.
De workshops zijn zeer geschikt voor (basis)schoolgroepen. Prijzen hiervoor worden in overleg afgesproken. Kuljuru Keso heeft eerder al met veel succes projecten gedraaid op de Deken van Houtschool in Asten, De Ranonkel, de Brigantijn in Someren en de Berkenschutse in Heeze.
 
Om het uiteindelijke doel te bereiken, namelijk het concept van Kuljuru Keso verspreiden in Afrika, zijn de workshops zeer geschikt voor ontwikkelingsorganisaties. Met name mensen die op het punt staan te worden uitgezonden om bijv. te gaan werken met vrouwen, gehandicapten of binnen de gemeenschap, kunnen profijt hebben van deze vaardigheid. In het land van bestemming kan deze vervolgens weer overgedragen worden aan de lokale bevolking.

 

Interesse in een workshop? Klik hier

 

buttons-scroll-up
buttons-scroll-down